Информационни дни
Информационните дни на Фонд Активни граждани България завършиха със среща в Бургас
16/11/2018
Информационните дни, организирани от Оператора на Фонд Активни граждани България в рамките на Първия конкурс за стратегически проекти, завършиха със среща в Бургас. В нея се включиха представители на гражданския сектор от града и региона.


Продължават информационните срещи на Фонд Активни граждани България
15/11/2018
Продължават информационните срещи, организирани от Оператора на Фонд Активни граждани България в рамките на Първия конкурс за стратегически проекти. Целта на срещите е да запознае потенциалните кандидати от цялата страна със спецификите на програмата, насоките за кандидатстване и съдържателните и технически аспекти в процеса на подаване на проектни предложения.


Информационен ден във Велико Търново
14/11/2018
Информационните дни, организирани от Оператора на Фонд Активни граждани България, продължиха със среща във Велико Търново. В нея се включиха над 40 представители на гражданския сектор от града и района.


Фонд Активни граждани е възможност, която не трябва да пропускаме
07/11/2018
Моментът, в който изпълняваме Програма „Фонд Активни граждани България“ е уникален. Защото той съвпада с период на трансформации, който вече дори не поставят въпроса с каква скорост се движим, а в каква посока. А когато става дума за теми като човешки права и демокрация, все повече имаме чувството, че се намираме на кръстопът – не само ние, в България, но и Европа като цяло. В този смисъл възможностите, които имаме днес, може да ги нямаме след две или три години.


Втори информационен ден на Фонд Активни граждани България
04/11/2018
Информационните дни, организирани от Оператора на Фонд Активни граждани България в рамките на първия конкурс за стратегически проекти, продължиха със среща в Пловдив. В срещата се включиха представители на близо 40 неправителствени организации от региона.

|<<  | Стр 1 от 2 |  >  >>|

Последвайте ни:
Фондът се управлява от: