Продължават информационните срещи на Фонд Активни граждани България
15/11/2018
Сподели:
Продължават информационните срещи, организирани от Оператора на Фонд Активни граждани България в рамките на Първия конкурс за стратегически проекти. Целта на срещите е да запознае потенциалните кандидати от цялата страна със спецификите на програмата, насоките за кандидатстване и съдържателните и технически аспекти в процеса на подаване на проектни предложения.

 

На информационния ден във Варна присъстваха над 40 представители на НПО от града и региона. Във фокуса на близо четири часовата дискусия с представители на Оператора бяха условията на конкурса, допустимостта на кандидатстващите организации, предвижданите мерки за финансиране на двустранни проекти с партньори от страните донори, както и работата в Електронната система за подаване и управление на проекти (ЕСПУП). Силен интерес предизвика представянето на бюджетната матрица и въпросите, свързани с допустимостта на разходите.

 

Презентация във връзка с обявения първи конкурс за стратегически проекти и публикуваните насоки за кандидатстване за схемата за малки инициативи


Информационните дни на Фонд Активни граждани ще завършат със среща в Бургас на 16 ноември. 


Последвайте ни:
Фондът се управлява от: