Фонд Активни граждани България стартира поредица от събития за изграждане на капацитет на НПО
26/10/2018
Сподели:
Операторът на Фонд Активни граждани България стартира поредица от мероприятия, целящи изграждането и подобряването на капацитета на граждански организации, които искат да участват в конкурсите, организирани от Фонда. В периода 29 октомври 2018 – 23 януари 2019 г. ще бъдат проведени серия от уебинари, информационни дни, насочващи семинари и обучения за повишаване на капацитета на граждански организации за подготовка на проектни предложения.

 

Какво предлагаме? Кога и къде ще бъдем на разположение на организациите, които искат да подобрят уменията си или да разберат повече неща, свързани с проектните предложения по Фонда?


Вижте пълен график на дейностите за изграждане на капацитет на граждански организации във връзка с подаването на проектни предложения по Фонд Активни граждани България в периода октомври 2018 – януари 2019 г. 


Подробности за темите и водещите на насочващите семинари, уебинарите и обученията за повишаване на капацитета на гражданските организации, както и за начина да се регистрирате за тези събития са публикувани в секция Капацитет

Последвайте ни:
Фондът се управлява от: