Новини
Два уебинара за бенефициенти на Фонд Активни граждани България
27/03/2020
На 26 и 27 март 2020 г. Операторът на Фонд Активни граждани България проведе два уебинара за бенефициенти на Фонда. Първият от тях беше посветен на подготовката на техническия отчет и отчета със статистически данни във връзка с индикаторите на програмата. Фокусът на втория уебинар беше управлението на проекти в условия на форсмажор. Той беше организиран поради множеството възникнали въпроси и затруднения при реализирането на проекти, предизвикани от извънредното положение заради пандемията в страната и света.


Екипът на Фонда продължава да работи дистанционно
25/03/2020
Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и мерките срещу разпространението на новия коронавирус, Операторът на Фонд Активни граждани България удължава за неопределено време въведената дистанционна форма на работа на своя екип. Мярката беше въведена на 13 март и ще остане в сила до нормализиране на епидемиологичната обстановка в страната.


Новата сесия на Схемата за малки инициативи стартира с нови Насоки за кандидатстване
17/03/2020
На 17 март 2020 г. стартира поредната сесия на Схемата за малки инициативи на Фонд Активни граждани България. Операторът на Фонда обръща внимание, че Насоките за кандидатстване за третата сесия са променени, вкл. специфични цели, целеви групи и крайни ползватели.


Приключи втората сесия на конкурса по Схема за малки инициативи
16/03/2020
95 проектни предложения бяха подадени в рамките на втората сесия на конкурса по Схема за малки инициативи на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на ЕИП. Крайният срок за кандидатстване изтече в 17:00 ч. на 16 март 2020 г.


Съобщение на Оператора на Фонда във връзка с изтичането на крайния срок на Схемата за малки инициативи
16/03/2020
Операторът на Фонд Активни граждани обръща внимание, че поради извънредното положение и все по-масовите форми на дистанционна работа или обучение от вкъщи, е възможно да се стигне до увеличено потребление на интернет и респ. - до претоварване и забавяне на работата на домашните мрежи.

|<<  | Стр 1 от 14 |  >  >>|

Последвайте ни:
Фондът се управлява от: