Резултати и продукти по проекти
Бъдещо поколение граждански лидери
10/06/2024
Инициативата за изграждане на бъдещо поколение граждански лидери на Фондация „Работилница за гражданки инициативи“ (ФРГИ) спомогна развитието на ново поколение граждански лидери в България, развивайки знания и умения за ефективна работа в среда на свиващо се пространство за гражданското общество и ограничени ресурси.


Eпизод на подкаста "Истории за доброто" - Не значи не, или как децата от Кюстендил превърнаха историите за насилие в училище в кино
10/02/2024
Едни деца от град Кюстендил, ръководени от режисьорът Лозен Йорданов се заемат със задачата да разкрият различни аспекти на сексуалното насилие при подрастващите. Тяхната цел е да предоставият образование, подкрепа и информация от експерти, за да променият предразсъдъците и да изградият по-добра и безопасна среда за младите хора.


Подкасти „Фактите говорят“
03/02/2024
Епизодите са част от проекта „Наука и журналистика: заедно срещу инфодемията“ на Асоциацията на европейските журналисти в България и са създадени с подкрепата на Фонд Акивни граждани България


Как да развиваме дигитално-медийни умения в гимназиален курс? Наръчник за учителя
03/02/2024
Наръчникът е първи по рода си за България и е подготвен в рамките на проекта “Интегрален подход за развитие на медийната грамотност на учениците”, изпълнен от Коалицията за медийна грамотност с финансовата подкрепа на Фонд Активни Граждани България.


Обучителни видеа "Как да работим с дигитални инструменти за проверка на факти"
28/01/2024
Проектът „Наука и журналистика: заедно срещу инфодемията“ се изпълнявa от Асоциацията на Европейските журналисти с подкрепата на Фонд Активни граждани България.

|<<  | Стр 1 от 25 |  >  >>|

Последвайте ни:
Фондът се управлява от: