Информационни дни
Информационен ден във връзка с четвъртата (изнънредна) сесия от Схемата за малки инициативи
24/03/2022
Операторът на Фонд Активни граждани България проведе информационна среща, посветена на четвъртата (изнънредна) сесия от Схемата за малки инициативи. В срещата, проведена онлайн, се включиха над 70 представители на граждански организации.


Презентация и запис от информационни събития на Фонд Активни граждани България във връзка с Втория конкурс за стратегически проекти
13/11/2020
В периода 14 октомври – 5 ноември 2020 г. Операторът на Фонд Активни граждани България проведе три информационни събития във връзка с Втория конкурс за стратегически проекти. Предвид ограниченията за провеждане на масови публични събития на закрито, наложени заради пандемията от COVID-19, информационните събития се проведоха онлайн.


Информационни събития на Фонд Активни граждани България във връзка с Втория конкурс за стратегически проекти
07/10/2020
Операторът на Фонд Активни граждани България – Фондация „Институт Отворено общество – София“, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Фондация „Тръст за социална алтернатива“ – ще проведе серия от информационни събития във връзка с Втория конкурс за стратегически проекти.


Информационен уебинар на Фонд Активни граждани във връзка с Анти-кризисната мярка на Фонда
16/07/2020
Операторът на Фонд Активни граждани България проведе информационен уебинар във връзка с обявената Анти-кризисна мярка за преодоляване на ефектите от Ковид-19. Участниците в уебинара, които имаха възможност предварително да се запознаят с презентацията на програмния мениджър Елица Маркова, задаваха въпроси на представители на Оператора.


Информационните дни на Фонд Активни граждани България завършиха със среща в Бургас
16/11/2018
Информационните дни, организирани от Оператора на Фонд Активни граждани България в рамките на Първия конкурс за стратегически проекти, завършиха със среща в Бургас. В нея се включиха представители на гражданския сектор от града и региона.

|<<  | Стр 1 от 3 |  >  >>|

Последвайте ни:
Фондът се управлява от: