EN | BG

Фонд Активни граждани

Търси
Новини
Покана за участие на НПО в Платформа за генериране на проекти
14/01/2020
Институт Отворено общество – София (ИОО-София) отправя покана към НПО, които желаят да получат безвъзмездна консултантска помощ при подготовка на проекти за интеграция на ромите във връзка с изпълнение на предефиниран проект „Платформа за генериране на проекти“, осъществяван в рамките на Фонд Активни граждани България (Active Citizens Fund) по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.


Над 80 участници събра първата годишна среща на Фонд Активни граждани България
05/12/2019
Годишната среща на тема „Комуникациите на гражданските организации – възможни решения“ събра над 80 представители на граждански организации, финансирани по Първия конкурс за стратегически проекти на Фонд Активни граждани България.


61 проекта в изпълнение след приключване на процеса на договориране по Първия конкурс за стратегически проекти
03/12/2019
Приключи процесът на договориране по Първия конкурс за стратегически проекти на Фонд Активни граждани България. От предложените за финансиране общо 64 проекта, договори бяха сключени с 63 организации. Два проекта бяха прекратени по желание на съответните организации-бенефициенти.


Подадените проектни предложения в първата сесия на Схемата за малки инициативи обхващат почти цялата страна
22/11/2019
В първата сесия на Схемата за малки инициативи на Фонд Активни граждани България са постъпили проектни предложения от почти всички области на страната. Това показва справката на Оператора на Фонда, направена въз основа на данните за регистрациите на гражданските организации.


Промяна в индикативния график на Схемата за малки инициативи
22/11/2019
Операторът на Фонд Активни граждани България уведомява, че поради големият брой постъпили предложения в рамките на първата сесия на Схемата за малки инициативи е необходима промяна в индикативните срокове спрямо предварително публикувания график за оценка и договориране.

|<<  | Стр 1 от 12 |  >  >>|