Трето обучение на НПО сектора, работещ в необлагодетелствани райони, в Хасково
21/11/2018
Сподели:
Как да бъде подготвен и разработен един проект, надлежно подкрепен с точни данни и факти, как най-точно да се състави бюджет за проекта и какви са целите на мониторинга и въздействието? На всички тези въпроси беше посветено поредното обучение за повишаване на капацитета на гражданските организация, организирано от екипа на Фондация „Тръст за социална алтернатива“. Третото обучение се проведе в Хасково на 20 и 21 ноември.

 

Представители на 13 организации от неправителствения сектор взеха участие в двудневното обучение. На място, както и в предходните организирани обучения, участниците отново имаха възможност за упражнения и практическа работа, за да усвоят по-добре целите по разработването на проектни предложения.


Обучението се организира от Фондация „Тръст за социална алтернатива“, в качеството си на партньор при управлението на Фонд Активни граждани България. Заниманията са насочени към повишаване капацитета на граждански организации, предимно от необлагодетелствани райони и/или работещи с необлагодетелствани групи.


График на предстоящите обучения и формата за заявяване на регистрация, можете да намерите тук.


Последвайте ни:
Фондът се управлява от: