Втори информационен ден на Фонд Активни граждани България
04/11/2018
Сподели:
Информационните дни, организирани от Оператора на Фонд Активни граждани България в рамките на първия конкурс за стратегически проекти, продължиха със среща в Пловдив. В срещата се включиха представители на близо 40 неправителствени организации от региона.

 

В центъра на дискусиите бяха програмните приоритети на Фонда с техните специфични цели, условията за допустимост на кандидатите, начините за регистрация и подаване на проектно предложение през ЕСПУП, както и специфичните особености при попълването на бюджетната матрица.


От страна на Оператора участие в информационния ден взеха Елица Маркова, програмен мениджър на Фонда, Десислава Велкова заместник програмен мениджър, Валери Панджаров, ФРГИ, мениджър тематични приоритети и Велико Шербанов, финансов мениджър на Фонд Активни граждани България.

 

Презентация във връзка с обявения първи конкурс за стратегически проекти и публикуваните насоки за кандидатстване за схемата за малки инициативи


Информационните дни ще продължат в градовете София (7 ноември), Велико Търново (14 ноември), Варна (15 ноември) и Бургас (16 ноември). 


Последвайте ни:
Фондът се управлява от: