Уебинар във връзка с обявената Анти-кризисна мярка за преодоляване на ефектите от Ковид-19
07/07/2020
Сподели:
Операторът на Фонд Активни граждани България организира информационен уебинар във връзка с обявената Анти-кризисна мярка за преодоляване на ефектите от Ковид-19. На него участниците ще могат да задават въпроси по предварително публикуваните Насоки за кандидатстване и презентацията за мярката. От участниците се очаква предварително да са се запознали с презентацията. Екипът на Оператора ще има готовност да отговаря на въпроси във връзка с кандидатстването.

 

Тук може да видите отново Насоките за кандидатстване и да разгледате презентацията за мярката.


Уебинарът ще се проведе на 16 юли, четвъртък, от 11 ч. чрез платформата ZOOM след предварителна регистрация на участниците, която може да бъде направена на адрес https://techsoupglobal.zoom.us/meeting/register/tJcpc-GqpzsjGNOK-RTl5FJ5JULWk1CkOu_K.


Тези, които до момента не са ползвали ZOOM, е необходимо да си направят регистрация на сайта https://zoom.us и да си свалят приложението. Участниците, които възнамеряват да се включат в уебинара чрез мобилен телефон или таблет също трябва да са си свалили апликацията и да ползват Meeting ID: 934 4829 0927.

Последвайте ни:
Фондът се управлява от: