Програмна дейност
Над 80 участници събра първата годишна среща на Фонд Активни граждани България
05/12/2019
Годишната среща на тема „Комуникациите на гражданските организации – възможни решения“ събра над 80 представители на граждански организации, финансирани по Първия конкурс за стратегически проекти на Фонд Активни граждани България.


61 проекта в изпълнение след приключване на процеса на договориране по Първия конкурс за стратегически проекти
03/12/2019
Приключи процесът на договориране по Първия конкурс за стратегически проекти на Фонд Активни граждани България. От предложените за финансиране общо 64 проекта, договори бяха сключени с 63 организации. Два проекта бяха прекратени по желание на съответните организации-бенефициенти.


Подадените проектни предложения в първата сесия на Схемата за малки инициативи обхващат почти цялата страна
22/11/2019
В първата сесия на Схемата за малки инициативи на Фонд Активни граждани България са постъпили проектни предложения от почти всички области на страната. Това показва справката на Оператора на Фонда, направена въз основа на данните за регистрациите на гражданските организации.


Приключи първата сесия на конкурса по Схема за малки инициативи
15/09/2019
119 проектни предложения бяха подадени в рамките на първата сесия на конкурса по Схема за малки инициативи на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на ЕИП. Крайният срок за кандидатстване изтече в 17:00 ч. на 15 септември 2019 г.


Подадените проектни предложения в Първия конкурс са от цялата страна
25/03/2019
В Първия конкурс за стратегически проектни на Фонд Активни граждани България са постъпили проектни предложения от всяка една от 28-те области на страната. Това показва справката на Оператора на Фонда, направена въз основа на данните за регистрациите на гражданските организации.

Последвайте ни:
Фондът се управлява от: